Afbudsrejser til Egypten – Glæder mig til at skulle afsted


Jeg skal afsted på ferie til februar og er allerede nu i gang med at se, hvad der er af muligheder for at komme afsted. Det handler jo ikke kun om at komme afsted, men også om at komme et sted hen, hvor der er gode oplevelser, god mad og masser af solskin. Og der er rigtig mange spændende og eksotiske steder at vælge mellem. Et af de steder, som bliver ved med at vende tilbage, er Egypten.

Jeg har ledt på en del af de store rejseselskabers hjemmesider og det ser ud som om, at en af de rejsedestinationer, som de alle sammen har på programmet er rejser til Egypten. Og faktisk ser det ligefrem ud som om, at man kan komme afsted for rimelige penge. Og hvis ikke jeg kan finde en rejse, som jeg mener, har den rigtige pris, så er jeg ikke bleg for at tage en afbudsrejse til Egypten. Det er blot et spørgsmål om at have is i maven og vente til den rigtige rejse dukker op.

Egypten ser ud til at have både masser af kultur, historie og rigelige mængder solskin, så det ser med andre ord ud til at være det helt perfekte sted at slappe af i solen, så mon ikke det ender med en tyr til Nilen og de fantastiske pyramider i løbet af det nye år. Et af de selskaber, som flyver på ruten er Apollo rejser, så dem vil jeg undersøge nærmere.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Afbudsrejser til Egypten - Glæder mig til at skulle afsted, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Related posts:

  1. Afbudsrejser Egypten all inclusive
  2. Egypten rejser
  3. Afbudsrejser all inclusive

, , ,