Apollo Rejser


Apollo Rejser er et af de helt store rejseselskaber, som hvert år sender tusindvis af turister afsted til adskillige eksotiske rejsemål. Apollo Rejser blev grundlagt i 1994 og rejseselskabet er nu Danmarks andenstørste rejsearrangør.

Rejs på ferie med Apollo og vælg mellem 48 rejsemål i 28 lande.

Apollo Rejser fokuserer hovedsageligt på sol- og badeferier og disse bliver arrangeret som billige charterrejser. De fleste destinationer ligger i det sydlige Europa og de er et af de rejseselskaber i Danmark, der blandt andet arrangerer charterrejser til Grækenland, De Kanariske Øer, Egypten, Thailand og flere andre steder.

I 2001 blev Apollo Rejser købt af det Schweiziske rejseselskab Kuoni og ved samme lejlighed blev Alletiders Rejser fusioneret med Apollo Rejser i ét samlet selskab.

Rejs på ferie med Apollo og vælg mellem 48 rejsemål i 28 lande.

Hvis du er til sol og sommer, så kunne det eventuelt være en mulighed at besøge Apollo Rejsers hjemmeside og finde nogle af de mange gode tilbud på charterrejser, de har til mange forskellige steder i verden. De fleste mennesker kunne trænge til en tur sydpå og nyde solens varme og dermed blive ladet op med masser af ny energi. Dette kunne eventuelt være med Apollo Rejser.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Apollo Rejser, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Related posts:

  1. Apollo rejser all inclusive

, , ,