Falkerejser


Hvis du er typen, som af og til rejser og som har undersøgt, hvilke charterrejser der er at vælge imellem, så er du med sikkerhed på et eller andet tidspunkt stødt på Falkerejser. Selskabet er nemlig et af Danmarks ældste rejsebureauer og sender den dag i dag masser af charterturister til fjerne himmelstrøg.

Sammen med Spies Rejser og Tjæreborg Rejser var Falkerejser en af pioner rejseselskaberne i Danmark. De var med til at gøre det muligt for almindelige danskere at rejse ud i verden og opleve nogle af de ting, som kun tidligere havde været muligt for velhavende folk med penge nok og de startede som nogle af de første med at tilbyde charterrejser tilbud. Da Falkerejser kom til, var det starten på en ny æra, hvor alle havde mulighed for at rejse.

I dag har Falkerejser masser af gode charterrejser tilbud på deres hjemmeside. Der er masser af muligheder for spændende destinationer og de tilbyder eksempelvis billige charterrejser til Spanien, Tunesien og Egypten rejser. Rejser du med børn, så er der også gode muligheder for at få børnerabatter. Og desuden er der gode afbudsrejser fra Billund Lufthavn.

Hvis du savner inspiration til, hvor rejsen skal gå hen, så kan du på Falkerejsers hjemmeside finde gode beskrivelser om de mange rejsedestinationer, samtidigt med, at du kan læse meget mere om de hoteller og ekstra ydelser, som du kan bestille gennem rejseselskabet. Der er hoteller i flere forskellige prisklasser, så uanset hvor mange penge du havde tænkt di at bruge på turen, å skulle der være noget for enhver pengepung.

Falkerejser har været I rejsebranchen I mange år og har derfor lang erfaring med at arrangere billige charterrejser. Dette er en klar fordel, hvis du ikke er tryg ved at rejse på egen hånd og hvis du ønsker, at der skal være styr på tingene. Du kan læse meget mere om Falkerejser på deres hjemmeside.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Falkerejser, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Related posts:

  1. Solfaktor rejser

, , , , ,