FDM Rejser


Der findes mange rejsebureauer på det danske marked og kvaliteten af de forskellige bureauer svinger en hel del. Der er rejsebureauer, som leverer et rigtig flot stykke arbejde, og så er der andre, hvor det halter lidt mere med servicen. Et af de rejsebureauer, der har været på markedet i efterhånden nogle år, er FDM Rejser.

FDM Rejser er egentlig en forbrugerorganisation for de danske motorejere og dermed retter de sig i høj grad mod bilister. Det vil sige, at de tilbyder en lang række forskellige kør-selv ferier, hvor du bestiller hotellet hjemmefra og derefter modtager kørselsvejledninger til destinationen. FDM Rejser tilbyder som regel også nogle forskellige ekstra bonusser i form af billig morgenmadstilbud og meget andet. Dette vil oftest blive solgt som en samlet pakke, med alt muligt godt. På deres hjemmeside kan du eksempelvis finde rejser til EuroDisney, men også til mange andre destinationer i Europa.

FDM Rejser til fjerne destinationer

De senere år har FDM Rejser bevæget sig mere i retning af også at arrangere rejser til mere eksotiske destinationer. Dette drejer sig oftest om rejser, som skal specialsammensættes og som skræddersyes efter kundens ønsker og behov. De arrangerer blandt andet rejser til New Zealand, Australien, USA og flere andre steder. Her kan man så vælge, om man stadig er til en kør-selv ferie, eller om man mere er til guidede ture. Hvis man er til kør-selv ferier, så har FDM Rejser gode tilbud på at udleje autocampere eller mobilhomes, som de også kaldes. Det er en ganske udmærket rejseform, som giver enorm stor grad af frihed til at opleve lige præcis det, som man har lyst til. På den måde kan man komme til at se mange andre ting, end blot det, som alle andre er.

Afhængigt af, om du planlægger en rejse til New Zealand, Australien eller USA, så kan du finde masser af inspiration på FDM Rejsers hjemmeside, hvor du ligeledes kan finde aktuelle tilbud til gode destinationer.

FDM Rejser – til dig, der ved, hvad du vil

Hvis du allerede har en klar idé om, hvor du vil hen, hvad du vil se og hvornår du vil af sted, så kan du med fordel kontakte FDM Rejser og høre nærmere om, hvilke muligheder de tilbyder. Du kan få dem til at sammensætte et konkret tilbud på en rejse og så kan du se, om det var det du havde forestillet sig. Hvis det ikke helt passer til dine forventninger, så laver de gerne tilbuddet om, så det passer i forhold til det du vil. Mulighederne er mange og servicen er i top.

FDM Rejser tilbyder rejser til mange forskellige destinationer og med en høj service og priser, som er konkurrencedygtige, så er de bestemt et besøg værd, når du skal planlægge din næste ferie.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
FDM Rejser, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , , ,