Fly Aalborg København


Aalborg Lufthavn har de senere år fået flere og flere destinationer og der er efterhånden rigtig mange rejsemål at vælge mellem. Den destination, som er klart den største og mest benyttede er den med fly Aalborg – København.

For ikke nok med, at det er langt den mest benyttede afgang i Aalborg Lufthavn. Det er samtidigt den største indenrigsrute i Danmark og dette bevirker samtidigt, at det er en rute, som de respektive flyselskaber kæmper meget om at have de bedste afgange på. Det bevirker, at der er helt op til 20 daglige afgange og ankomster til og fra København fra Aalborg lufthavn med forskellige flyselskaber og dermed skulle det altid være en mulighed at finde rejser, som passer ind i planerne.

Årsagen til at der er så mange fly Aalborg København skal findes i, at det fra det nordlige Jylland ikke kan betale sig at køre til København for at have møder. Hverken hvad angår prisen eller tiden, der skal bruges på det. Det tager ca. 4 timer at køre turen hver vej og derudover skal der betales både benzin og broafgifter ved Storebælt. Dermed er der ingen fortjeneste ved det og samtidigt risikerer man at dukke op til mødet og være træt. Derfor er det for flere og flere nordjyder en fordel at tage fly Aalborg København, hvis det drejer sig om rejser, hvor man skal ud og hjem samme dag.

Da der er 3 selskaber, hvoraf nogle er lavpris flyselskaber, som kæmper om den samme rute, er det samtidigt forholdsvis let at få billige flybilletter til ruten og man behøver ikke at være ude i specielt god til for at få det til at passe sammen. Så ruten med fly Aalborg – København er bestemt attraktiv, hvis man skal på tværs af landet og ikke ønsker at køre.

Rejseselskaber, der flyver mellem Aalborg og København:
Cimber Sterling
Norwegian
SAS

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Fly Aalborg København, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

No related posts.

, ,