Lavpris flyselskaber


En af de tungeste poster, når man skal ud at rejse, er som regel flybilletten. Her ligger den største af de udgifter, som er forbundet med at rejser og derfor kan det godt være en fordel at lede efter billige flybilletter, når man skal afsted. En mulighed kan være at undersøge priserne ved nogle af de mange lavpris flyselskaber hvis du eksempelvis undersøger priserne på Egypten rejser.

I dag findes der mange forskellige flyselskaber på markedet og der er derfor blevet stor konkurrence om at tilbyde flybilletter. Og konkurrencen er delt i 2 lejre. Nogle fokuserer på kvalitets flyrejser, hvor der er kræset for passageren og hvor man ikke mangler noget. Andre konkurrerer udelukkende på prisen og dette er lavpris flyselskaber et rigtig godt eksempel på. I Danmark findes der flere lavpris flyselskaber og tendensen de seneste år har været, at der er flere på vej. For forbrugerne er dette selvfølgelig godt nyt, da det er med til at sikre billige rejser, næsten uanset hvor man gerne vil hen i verden. Med billige rejser, så er der ikke så står risiko for, at man skal ud og låne penge for at komme på ferie.

Der er dog nogle ting, som man skal være opmærksom på, når man overvejer at rejse med lavpris flyselskaber. Først og fremmest skal man selvfølgelig være klar over, at der som regel er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. I langt de fleste tilfælde er en flyvning med et af de billige selskaber en skrabet omgang, hvor man kun lige har den plads man skal bruge og hvor der ikke på nogen måder er kræset for passagererne.
Derudover skal man være opmærksom på at huske at bestille 2 overnatninger sammen med rejser, hvis der er tale om en længere rejse. Eller er rejsen nemlig ikke dækket af rejsegarantifonden og dermed risikerer man at miste alle pengene, hvis noget skulle gå galt og man alligevel ikke kommer afsted.

Sidst men ikke mindst skal man være opmærksom på, at den pris man bliver oplyst ved søgninger på lavpris flyselskabernes hjemmesider sjældent er den pris, som man skal betale i den sidste ende. Ofte bliver der lagt diverse gebyrer oveni den oprindelige pris. Dette kan være gebyrer for valg af sæde, for at have bagage med og mange andre ting. Men selvom disse gebyrer bliver lagt oveni prisen, er det som regel en billigere løsning alligevel.

Skal du ud og rejse, kan det med andre ord godt betale sig at undersøge, hvad det koster at rejse med et af de mange lavpris flyselskaber, som flyver på nogle af flyruterne. Det kan gøre prisen væsentligt billigere, hvilket de fleste rejsende er interesserede i.

Links til lavpris flyselskaber:
Cimber Sterling
Norwegian
Ryan Air

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Lavpris flyselskaber, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , , ,