Skan Rejser


Skan Rejser er et danskejet rejseselskab, som ønsker at tilbyde rejser til Europa til meget lave priser. De tilbyder flere forskellige slags rejser, som blandt andet omfatter miniferier, charterrejser, weekendophold, skirejser, busrejser og meget andet. Storbyferier er ligeledes noget, som Skan Rejser arrangerer en hel del af.

Skan Rejser blev grundlagt i 2002 og har i dag kontor i Valby og har 8 medarbejdere. Dermed er det et af de mindre rejseselskaber og samtidigt et rejseselskab, som er i stor vækst. Det resulterede i, at de i 2008 fik tildelt Børsens Gazellepris og har desuden modtaget flere andre nomineringer og awards.

Det meste af ekspeditionen hos Skan Rejser kan klares online og det gør det utroligt let at finde frem til gode tilbud på charterrejser og busrejser, så uanset om man er til den ene eller den anden ferieform og uanset, hvor mange penge man har tænkt sig at bruge på det, så skulle der være gode muligheder for at finde noget, der flader i de fleste smag.

Næste gang du skal ud at rejse, så kunne det være en mulighed at besøge Skan Rejser og se, hvad de har af aktuelle tilbud på charterrejser og busrejser. Der kan være mange penge at spare på den måde.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Skan Rejser, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , ,