Dating for gifte


En af de nyeste trends der er kommet indenfor dating sider på nettet, er at nogle af dem nu er begyndt at henvende sig til dating for gifte. Med andre ord bliver det mere og mere organiseret og mere og mere almindeligt, at der bliver datet lidt, selvom man allerede er i fast parforhold og er gift. Men hvilke fordele og ulemper er der ved dating for gifte?

Fordelene er, at hvis man har lidt styr på sin computer og ikke gør det for åbenlyst, så kan man i ro og mag finde frem til de personer, som man ønsker at gå på date med, selvom man er gift. En anden fordel er, at da nogle sites netop fokuserer på dette, så ved begge parter allerede fra starten, at mindst den ene part er gift og dermed allerede lever i et fast parforhold. Dermed er der allerede fra starten afstemt nogle forventninger omkring det at gå på date.

Ulempen ved at koncentrere sig om dating for gifte er selvfølgelig, at der er et moralsk dilemma, som man bliver nødt til at gøre op med sig selv, før man påbegynder et sådan forløb. Man skal bruge lidt tid på at tænke igennem, hvad det er man går i gang med og hvilke konsekvenser de kan have. Dette kommer selvfølgelig altid helt an på det parforhold man lever i og hvilke aftaler man har med hinanden og om det er i orden at man dater, selvom man er gift. Dette kan variere rigtigt meget fra parforhold til parforhold og derfor er der selvfølgelig heller ikke svar der er mere rigtige end andre. Så længe man har tænkt igennem, hvilken betydning det kan få.

Dating for gifte er kommet for at blive og jo mere det bliver brugt, jo mere almindeligt og accepteret bliver det. Så har du selv lyst til at prøve at date på denne måde, så er det bare med at komme i gang. Nu er muligheden der i hvert fald.

Hvis du vil krydre datingen lidt, så kan du finde kærligheds citater her.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Dating for gifte, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Related posts:

  1. Net dating dk

, , , ,