Masser af gode rabatter på Pizza


Det har været undervejs et stykke tid, men nu ser det ud som om, at det er en realitet – der er kommet en konkurrent til Just-Eat og dermed flere muligheder for at bestille mad og fastfood på nettet. Nu kan du nemlig bestille pizza på Hungry.dk.

Og med garvede folk bag roret ser det desuden ud som om, at det bliver en hård konkurrence om kunderne.

Noget af det første man lægger mærke til og som regel også en af de første tegn på konkurrence er, at forbrugerne bliver tilgodeset med gode rabatter og tilbud på maden – eksempelvis tilbyder Hungry.dk allerede nu masser af gode tilbud via deres hjemmeside, men også via de sociale medier, som eksempelvis deres Facebook side, hvor de laver mange spontane promotions, der skal lokke flere kunder ind på deres takeaway portal. Og for os som forbruger er dette jo bare fedt, da vi så har mulighed for at spare penge på at få leveret vores pizza og pasta eller hvad man nu ellers har lyst til, når man bestiller fastfood på nettet.

Om rabatterne fortsætter, må tiden vise, men under alle omstændigheder er den øgede konkurrence på markedet ingen dårlig til for os forbrugere – tværtimod.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

No related posts.

, , ,