Ledernes Fagforening


Er du leder og vil du gerne organiseres i en fagforening og A-kasse, så er ledernes fagforening måske noget for dig. Her har du mulighed for at opnå faglig kompetent sparring angående dine ansættelsesforhold og få juridisk bistand, hvis du skulle blive ledig.

Ledernes Fagforening er 100% rettet mod ledere, hvilket er en stor fordel, da deres rådgivning dermed direkte kan relateres til dig og dine udfordringer. Det giver dig gode muligheder for sparring, uanset om det gælder karrierevalg/karriereudvikling, lønforhandling, ansættelsesretlige spørgsmål og meget andet. Hvis du eksempelvis har udfordringer med din nuværende arbejdsgiver, så har du med et medlemskab af Ledersnes Fagforening mulighed for at vende disse udfordringer med kompetente specialister, som kan guide dig.

Fordelen ved at være medlem af en A-kasse er, at du er økonomisk sikret, hvis du af den ene eller den anden årsag skulle opleve at blive opsagt. Finanskrisen har skabt mange eksempler på mange betroede og trofaste medarbejdere, som er end i en situation, hvor virksomheden har set sig nødsaget til at opsige dem grundet økonomiske udfordringer, og da finanskrisen endnu ikke er overstået, vil vi med sikkerhed komme til at se flere af disse eksempler. Derfor vil det være en fordel at have en løsning i baghånden, og have tænkt mulighederne igennem, hvis du selv skulle ende i en situation, hvor du står uden job. Jo mere forberedt du er, jo bedre.

Et medlemskab af en fagforening og A-kasse, som eksempelvis Ledernes fagforening, er fradragsberettiget, så selvom det umiddelbart kan se ud som en bekostelig affære at være medlem af en fagforening, så kan det sagtnes vise sig at være en rigtig god idé.
Ledernes fagforening er et godt bud på en fagforening, som har specialiseret sig indenfor en bestemt faggruppe, hvor de er blevet tunge specialister, som kan hjælpe i næsten alle situationer – en fordel for dem og bestemt en fordel for dig.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Ledernes Fagforening, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

No related posts.

, , , , ,