Indboforsikring studerende


Når man er studerende, har man typisk ikke mange penge at gøre med. Økonomien er som regel baseret på en SU og måske nogle timers arbejde, som kan være mere eller mindre studierelevant, men som ikke kommer i nærheden af at give en fuld månedsløn. Derfor er det for mange studereende en god idé at se på deres indboforsikring for at se, om de kan spare penge.

Der er flere muligheder, når man overvejer, hvad man skal gøre med sin indboforsikring. Studerende har desværre en større og større tendens til helt at vælge indboforsikringen fra for at spare pengene, så de ikke skal ud og optage eksempelvis et kviklån. Dette er på ingen måder anbefalelsesværdigt, da det betyder, at de ikke er dækket ved tyveri, indbrud, brand, på afbudsrejser eller andet, som kan betyde, at de mister deres indbo. Som studerende er man naturligvis nødt til at overveje alle udgifter i budgettet, så man kan få det hele til at køre rundt, men forsikringer er med sikkerhed ikke det rigtige sted at spare og slet ikke, når det gælder indboforsikring. Studerende må se på, hvilke andre alternativer, der findes.

Det er også muligt at undersøge priserne hos forskellige forsikringsselskaber. Der er en del forskellige forsikringsselskaber på markedet og det gør, at konkurrencen om nye kunder er forholdsvis stor. Det er en fordel for dig som forbruger, da det betyder, at du kan få forsikringerne billigere, end du ellers ville, hvis der ikke var så meget konkurrence på markedet.

Hvis du er medlem af forskellige faglige forbund som eksempelvis Ledernes Fagforening, så er der mange gange gode muligheder for at få indboforsikring. Studerende kan endda få medlemsskabet af fagforbundet helt eller næsten gratis og derigennem kan man få indboforsikringer til meget konkurrencedygtige priser, hvilket bestemt er værd at undersøge, hvis du vil have en billig indboforsikring.

Som studerende bør du ikke undvære forsikringer og bestemt ikke indboforsikring. Studerende har lige så stor risiko for at bliv udsat for noget, der går ud over indboet, som alle andre og derfor er det vigtigt, at du har en løsning i baghånden, hvis uheldet skulle være ude.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Indboforsikring studerende, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , , ,