Tørklæder til alle anledninger


Én af de ting, som jeg glæder mig til hver gang kulden begynder at rykke tættere på og efterårets mørke igen begynder at sænke sig over os, er muligheden for igen at finde det store arsenal frem af tørklæder, der efterhånden har hobet sig op i garderoben. Selvfølgelig kan man bruge tørklæder og sjal hele året rundt, men der er bare et eller andet specielt ved at lade sig pakke ind og beskytte mod kulden.

Som regel køber jeg 2-3 tørklæder hver vinter, da der hele tiden kommer nye tørklæder frem, som jeg bare MÅ eje. Jeg kan som udgangspunkt lide alle typer af tørklæder, men når det kommer til materialer, så synes jeg stadig bedst om kashmir tørklæder. Selvfølgelig er der heller ingen tvivl om at et tørklæder lavet i ægte kashmir uld er væsentligt dyrere, end et af de masseproducerede polyester tørklæder, som man eksempelvis finder i Føtex, Bilka og nogle af de andre varehuse. Men samtidigt er det bare så meget mere lækkert at mærke den fantastisk bløde kashmir uld mod sin hud, at jeg faktisk ikke længere gider at gå på kompromis med kvaliteten af stoffet – også selvom det er væsentligt dyrere!

Så nu hvor efteråret er på vej og de sidste sommerstråler snart forlader Danmark, så gør jeg så småt klar til vinterens mange hyggestunder med familien og forhåbentligt kommer der masser af sne i år, så der bliver god mulighed for at kælke, stå på ski, hygge i sneen og i det hele taget bare nyde livet. Det værste ville være, hvis det blev endnu en af de drønkedelige danske vintre, hvor det mest af alt ender med én stor gang sjap og hvor det mest af alt regner hele vinteren igennem og hvor vi ikke får lov til at se bare så meget som ét snefnug i hele vintersæsonen.

Sådan håber jeg ikke det bliver, så jeg krydser for alvor fingre og håber på, at jeg får lov til at bruge nogle af mine mange tørklæder igen :-)

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Tørklæder til alle anledninger, 10.0 out of 10 based on 1 rating

No related posts.

, , ,