Hurtig lån med RKI


Hvis du er registreret i RKI, kan det nogle gange være en udfordring at få et lån. Der er nemlig ikke mange låneudbydere, som ønsker at låne dig penge, hvis du først er registreret i RKI. Det kræver en del arbejde og godkendelser af ansøgninger, så et hurtig lån med RKI vil ofte være endnu sværere at få.

Hvis du af den ene eller den anden årsag er blevet registreret i RKI, så har du nemlig signaleret, at du er en dårlig betaler, eller at du har haft udfordringer med at betale dine regninger til tiden. Der er ikke mange virksomheder, der er interesserede i at risikere deres penge og derfor vælger mange låneudbydere helt at takke nej til at låne dig penge. Derfor gælder det i nogle tilfælde om at være lidt mere kreativ, hvis du vil låne penge med en RKI registrering.

Findes der måder at få et hurtig lån med RKI?

Du skal i de fleste tilfælde tænke lidt ud af boksen for at få et hurtig lån med RKI. Det vil sige, at du i de fleste tilfælde ikke kan gøre brug af de online låneudbydere, da de fleste afviser låneansøgninger, hvis du er registreret i RKI. Du kan selvfølgelig sagtens forsøge dig – Det sker der ikke noget ved. Og du kan eventuelt også forsøge at kontakte den pågældende låneudbyder og forhøre dig om mulighederne for at låne penge, selvom du er registreret i RKI. Du vil dog i langt de fleste tilfælde blive afvist. De vil helst ikke risikere ikke at få deres penge igen.

Hvis du har et godt forhold til din bankrådgiver, bør du derimod forhøre dig hos vedkommende om dine muligheder for at få et lån for en kort periode. Dette vil i nogle tilfælde være et bevilliget overtræk. Altså muligheden for at overtrække din konto med nogle få tusinde kroner. Ofte kræver dette dog et godt forhold til bankrådgiveren samt at du har en god historik i banken. Hvis du er registreret i RKI, er det ikke sikkert, at dette er tilfældet.

Er vennerne en mulighed

Hvis ikke du har mulighed for at låne penge online eller i din bank, er der ikke mange muligheder tilbage. En mulighed kunne måske være at låne penge af nogle af dine venner. Husk, at dette kræver, at du kender dem godt og at du med sikkerhed har i sinde og har mulighed for at betale pengene tilbage igen. Tvivler du det mindste på, om du kan betale pengene tilbage igen, så lad hellere være med dette. Der er ingen grund til at sætte et godt venskab over styr på grund af penge. Så er det bedre at finde andre muligheder.

Med andre ord er et hurtig lån med RKI ikke så let at få, som man skulle tro. Det kan do lade sig gøre og derfor bør du undersøge dine lånemuligheder godt og grundigt, da mulighederne ikke hænger på træerne. Du skal tænke en smule ud af boksen og ret kreativt og så vil du sikkert også kunne finde et hurtig lån med RKI.

Lån op til 15.000,-. Klik her og få et D:E:R Quicklån.

Vi er nr. 1 til kviklån
Ferratum giver dig mulighed for at låne mellem 500 – 3.500 kr. Ansøg i dag og få pengene i morgen!

GE Money Bank – lån op til 200.000 kroner

Få 25.000 kr. direkte på din konto fra L’EASY

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Hurtig lån med RKI, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , , , ,