SMS lån


Er det blevet tid til en tur i byen eller et smut i biografen med kæresten og du står og mangler penge, så kan det måske være en mulighed at få et SMS lån. Det er måske sidst på måneden og derfor småt med pengene og i en sådan situation kan det være svært for de fleste at få enderne til at nå sammen. Det er ikke altid en mulighed at låne penge i banken og slet ikke, hvis det blot er for en kort bemærkning. Her vil det nogle gange være for dyrt at låne penge, når du først har betalt gebyrer og oprettelsesomkostninger. Så et SMS lån er måske en overvejelse værd.

Fordelen ved et SMS lån er, at det ikke tager meget mere end 15 minutter fra din ansøgning om et lån er blevet behandlet, til pengene rent faktisk er at finde på din konto. Det er meget hurtigt og derfor kan du med fordel låne pengene præcis når du har brug for dem. Det hele foregår via mobil og er der for nemt og ligetil.

Det er let at låne via SMS

Hvis det er første gang, du står i en situation, hvor du overvejer et SMS lån, så kan det være en rigtig god idé at tænke dig lidt om og undersøge mulighederne grundigt, før du træffer en endelig beslutning. Som udgangspunkt er det altid en god idé, uanset om det er første gang du låner, elle rom du har lånt penge mange gange før. Der er nemlig som regel forskellige vilkår og betingelser forbundet med de forskellige lån, afhængigt af, hvilken låneudbyder du undersøger.

Det kan der for sagtens betale sig at bruge noget tid på at undersøge de forskellige lånemuligheder, da det kan spare dig penge i den sidste ende. Du kan med fordel undersøge forskellige selskaber, sammenligne deres vilkår og betingelser og derigennem finde frem til, hvilket SMS lån, der er det bedste for dig.

Når du har fundet frem til det lån, der er bedst for dig, skal du beslutte dig for, hvor mange penge du skal brug og dermed hvor mange penge, du vil låne. Det svinger lidt, hvor meget du kan låne, men det ligger som regel mellem kr. 500,- og kr. 3.000,-. Fordelen i forhold til banken er, at du ikke behøver at fortælle, hvad pengene skal bruges til. Det er helt op til dig selv.

Npr du har sendt en SMS af sted, får du en ansøgning om et lån retur og denne udfylder du og sender retur til låneudbyderen. Herefter skal du blot vente på, at ansøgningen bliver godkendt. Det svinger list, hvor lang tid en godkendelse tager – nogle stede rtager det kun 15 minutter.

Lån ikke penge via SMS længere end nødvendigt

I forhold til andre typer af lån, så er der oftest en kort tilbagebetalingsfrist på et SMS lån. De fleste steder skal pengene være betalt tilbage indenfor en måned. Dette burde også være muligt at nå, da beløbene ikke er større, end de er. Hvis du overskrider denne måned, så vil du i de fleste tilfælde komme til at betale yderligere renteomkostninger på lånet og dermed bliver dit lån forholdsvist dyrt.

Hvis du kan betale pengene tilbage indenfor en meget kort tidshorisont, så kan du nogle steder helt slippe for at skulle betale renter – meget bedre bliver det vidst ikke. Du skal dog være opmærksom på, at der er gebyrer forbundet med at optage et lån, så derfor skal du ikke betale pengene tilbage så hurtigt, at du skal bruge et nyt lån allerede næste måned. Så er det bedre at overveje andre typer af lån, end SMS lån – eksempelvis et Kviklån.

Lån op til 15.000,-. Klik her og få et D:E:R Quicklån.

Vi er nr. 1 til kviklån
Ferratum giver dig mulighed for at låne mellem 500 – 3.500 kr. Ansøg i dag og få pengene i morgen!

GE Money Bank – lån op til 200.000 kroner

Få 25.000 kr. direkte på din konto fra L’EASY

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
SMS lån, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Related posts:

  1. Lån penge
  2. Kviklån

, , ,