Happii Mobil


Happii Mobil er et lille teleselskab, som tilbyder mobiltelefoni med både tale, SMS og data til særdeles rimelige priser, hvilket gør den ganske interessante, hvis du står og skal vælge et nyt teleselskab.

Det danske telemarked er opdelt i 4 store spillere, som hver ejer et telenetværk: TDC, Telenor, Telia og 3. Derudover er der et hav af mindre teleselskaber, som lejer sig ind på telenetværket hos et af de større selskaber. Disse små selskaber kaldes Service Providers og lever af at købe minutter, SMS’er og data på de stores netværk og videresælge det til kunder til billige priser. Dette er der adskillige teleselskaber, som har haft stor held med de senere år og her kommer Happii Mobil ind i billedet.

Happii Mobil er netop en af disse Service Providers og er en del af Happii.dk, som er en stor forhandler af elektronikprodukter. Dette er eksempelvis produkter som TV, mobiltelefoner og hvidevarer. Happii er en del af den større koncern Elbodan, som årligt omsætter for mere end 2 mia. kroner, hvilket gør Happii Mobil til et mobilselskab med noget kapital i ryggen.

Happii Mobil har efterhånden været på markedet i nogle år og er derfor et af de mobilselskaber, som har vist sig at være mere end blot en døgnflue, så her kan du som kunde sikkert finde et godt tilbud, der passer til dit forbrug.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Happii Mobil, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , , ,