Taletidskort er sagen


Jeg er typen, som helst ikke binder mig til alt for mange faste aftaler og abonnementer. Jeg har endnu aldrig haft et abonnement hos et telefonselskab og synes faktisk at dette er ret befriende. Specielt fordi at jeg til enhver tid selv kan vælge, hvor jeg gerne vil være kunde og hvilket selskab jeg vil benytte. Jeg bruger nemlig mest af alt taletidskort.

Selvfølgelig kommer det meget an på, hvor meget man taler i telefon, men jeg er typen, som ikke taler ret meget i telefon og derfor kan det ikke betale sig at være bundet af faste abonnementer. Og hvis man holder lidt øje med nogle af de tilbud, som man af og til kan finde på taletidskort, så kan man faktisk ringe forholdsvist billigt, selvom det nok er den dyreste måde at ringe på.

Selvfølgelig er det ikke billigt at ringe med taletidskort, hvis du snakker meget i telefon, eller hvis du sender rigtig mange SMS’er, men for os andre kan det være en rigtig god idé.

Hvis du selv har lyst til at sætte dig ind i, hvad det vil sige at ringe med taletidskort og bare finde priserne hos de forskellige selskaber, så se eventuelt denne side, – her plejer jeg at finde de aktuelle priser på taletidskort.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Taletidskort er sagen, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, ,