Maguritte smykker


Hvis du leder efter klassiske smykker, så er Maguritte smykker fra Georg Jensen helt klart noget af det mest klassiske danske du kan få indenfor smykker. Disse smukke smykker i det tidsløse design har efterhånden været fremme i flere generationer og den dag i dag er der stadig stor prestige forbundet med Maguritte smykker.

Georg Jensen har formået at gøre noget, som kun ganske få virksomheder har formået – at få et klassisk design til at være moderne og populært gennem flere generationer. Ofte ser man, at der efter nogle år sker en form for afmatning og at smykkerne bliver mindre populære, efterhånden som moden skifter retning. Dette er ikke sket med Maguritte smykker – de er blot blevet mere og mere populære over årene og rigtig mange unge piger ejer i dag et eller flere smykker fra Georg Jensen, som er lavet i det klassiske Maguritte design. Smykkerne findes både som halskæder, ørenringe, brocher, vedhæng og meget mere.

Smykkerne er typisk lavet i guld, hvilket selvfølgelig er med til at gøre smykkerne dyrere og mere værdifulde. Man kan desuden købe smykkerne i sølv, men de klassiske Maguritte smykker er som regel i hvidguld. På grund af den forholdsvis høje pris på smykkerne er det smykker, som man typisk ønsker sig i forbindelse med større begivenheder, som runde fødselsdage, konfirmation, bryllupper og andet. Og netop det klassiske i smykkerne gør det til en yderst god og velanset gave at give på netop en sådan mærkedag. Det vil i hvert fald meget sjældent være en gave der bliver byttet.

Som med alle smykker, så er det muligt at købe kopier af Maguritte smykker, men dette kan selvfølgelig på ingen måde anbefales. Det er bare ikke det samme som de ægte smykker fra Georg Jensen. Det kan være svært at se forskel, men efter et stykke tid, vil man opdage, at kvaliteten og holdbarheden af smykkerne bare ikke er den samme, hvorfor man udelukkende bør købe de originale Maguritte smykker fra Georg Jensen.

Der findes ikke mange klassiske smykker, som tiltaler de yngre generationer, men de flotte Maguritte smykker fra Georg Jensen er bestemt en undtagelse. Her er der virkelig tale om flotte smykker, som tiltaler de fleste piger, yngre som ældre. Og det forstår man jo godt.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Maguritte smykker, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , , ,