Bingo Bankoplader


En af de helt store succeser det seneste år, har været TV2′s underholdningsprogram “Bingo Banko”. For at kunne deltage i spillet, skulle man bruge Bingo Bankoplader, som kunne findes online på nettet.

Ganske kort gik programmet ud på, at seerne kunne deltage i en god gang gammeldags Banko, blot med det twist, at det var blevet langt mere underholdende. Alle kunne være med og man kunne printe så mange Bingo Bankoplader ud, som man havde lyst til – helt gratis, så man skulle med andre ord ikke ud og finde et billigt kviklån først. Det eneste man skulle gøre var at printe spillepladerne ud og så ellers følge med i programmet, som blev sendt live.

Hvis man var så heldig at få banko på en af de Bingo Bankoplader, man havde printet ud, så kunne man ringe ind til studiet og vinde en hel masse forskellige præmier, lige fra rejser til weekendophold, tøj, parfumer, legetøj og meget andet.

Måden numrene blev trukket på, var selve underholdningen og ofte var det en samling af vanvittige og morsomme konkurrencer, der så på den ene eller den anden måde endte ud med et nummer, som så skulle krydses af på de Bingo Bankoplader man havde printet ud. Og som altid i Banko galdt det om at få pladen fuld.

Programmet kører ikke i øjeblikket, men mon ikke TV2 vælger at starte det op igen på et tidspunkt inden længe?

Hvis du vil finde Bingo Bankoplader, så kan de findes på TV2′s hjemmeside.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Bingo Bankoplader, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

, , ,